Våra experter

Möt
Marie Wettergreen

Marie Wettergreen är den nätverkande receptionisten som kom till Faktor via en minst sagt oväntad väg. Ekonomi och service har alltid varit återkommande inslag under hennes karriär och när hon hittade till Faktor insåg hon att kontrollfreaket i henne hade hittat sin uppgift.

Bor: i Köpingebro med man och två barn på 10 respektive 7 år.

Gör på fritiden: bakar tårtor. Jag gillar att testa smakkombinationer och låta kreativiteten flöda. Bakningen är min meditation.

Bäst på jobb: den digitala bokföringen och kundkontakten! Utöver arbetsuppgifterna är det den familjära känslan, att vi hjälps åt över våra enskilda ansvarsområden.

Vilken är din roll hos Faktor

- Jag är spindeln i nätet, den som tar emot inkommande samtal och den första som hälsar kunderna välkomna hit. Jag arbetar med löpande bokföring, både på traditionellt sätt med pärmar men också digitalt. Det digitala kommer mer och mer, det är ett väldigt spännande sätt att arbeta på tycker jag. Framåt kommer jag också att utveckla vårt nätverkande externt, det ser jag mycket fram emot. Jag vill även utbilda mig till lönespecialist och bli expert på löner hos Faktor.

Hur hittade du hit?

- För ett par år sedan hade jag en dröm om att bli tandsköterska. Jag pluggade, tog examen och började jobba. Men efter att ha jobbat ett halvår bröt jag armen, blev felbehandlad och insåg att jag inte skulle kunna jobba som tandsköterska längre. Men jag är inte den som lägger mig platt - jag brukar säga att det kanske var tur att det här hände just mig, för att jag vägrar ge upp. När jag hittade Faktors annons och tog kontakt klickade allting direkt! Nu har jag varit här i ett år och trivs bättre än någonsin.

Hur bidrar dina erfarenheter till ditt arbete?

- Egentligen började jag min karriär inom hotellbranschen där jag jobbade med service, administration och sälj. Jag har alltid gillat struktur – listor är bland det bästa jag vet – och jag älskar att coacha både kunder och kollegor till att inse sina styrkor och utvecklas. Att se andra växa får mig att växa. Mina erfarenheter, både i livet och från arbeten, har gett mig pannben och gjort mig noggrann. Det är bra egenskaper att ha i min roll.

Lär känna våra experter