Våra experter

Möt
Denice Persson

Denice Persson är redovisningskonsulten som efter 10 år på bank, senast som privatrådgivare, ville utforska nya områden av ekonomisk rådgivning. Genom förmågan att möta och arbeta efter sina kunders personligheter och önskemål och bygger hon kundernas förtroende. Efter en uppväxt med bilar och i kontrast till sitt analytiska arbete, ägnar hon sig gärna åt fart och hästkrafter på fritiden.

Bor: i Ystad med två barn på 8 respektive 10 år.

Gör på fritiden: styrketränar till vardags och uppväxten med amerikanska bilar gör att hon gärna kör utvalda bilar när tillfälle ges.

Bäst på jobb: att arbeta tillsammans med kollegor och hjälpa kunden genom hela bokföringsåret.

Vad är det som driver dig i ditt arbete?

- Det är två saker. Det ena är att lösa problem och uppgifter med hjälp av regelverket och det andra är kollegor. När vi står inför en uppgift finns det en grund att gå tillbaka till och gör jag det ihop med kollegor blir det dessutom roligare, tryggare för kunden och jag lär mig mer.

Vilka delar av ditt arbete är extra roliga?

- Att jag får vara länken mellan min kund och reglerna är motiverande för mig. När jag får ha den personliga kontakten och får kundens alla frågor, då trivs jag som allra bäst. Efteråt kan jag gå till mina källor och ta reda på alla svaren och ge min kund tydliga besked. Kunden ska känna sig 100 procent trygg med mig.

Vad gör Faktor annorlunda som gör arbetet intressant?

- Jag har stort utrymme att arbeta på det sätt som är bäst för mig och för mina kunder. Och till skillnad från mitt tidigare arbete som privatrådgivare där jag snarare dök ner i olika situationer, så får jag följa min kund genom hela flödet nu. Via daglig bokföring, fram till bokslutet och sen om igen.

Lär känna våra experter